Policijski presretač u akciji. Naplaćeno 11 000 kuna kazni

Policijski presretač u akciji. Naplaćeno 11 000 kuna kazni

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Zadarska policija je u "Presretaču" u nedjelju zaustavila vozačicu i dva vozača zbog prebrze vožnje. Naplaćeno im je ukupno 11 000 kuna kazni, te je prekršiteljima izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom.

U nedjelju poslijepodne, policijski službenici su službenim vozilom „Presretače“, najprije u  Bibinjama snimili 42-godišnju hrvatsku državljanku kako upravlja  BMW-om hrvatskih nacionalnih oznaka brzinom od 123 kilometra na sat na mjestu na kojem je brzina ograničena na 50 kilometara na sat. Vozačica je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 5000 kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca. 

Istog dana, na autocesti A1 kod čvora „Zadar 2“, snimili su 34-godišnjeg hrvatskog državljanina kako upravlja BMW-om njemačkih nacionalnih oznaka brzinom od 227 kilometara na sat na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130.

A potom je na dionici autoceste Benkovac - Pristeg snimljen 50-godišnji državljanin Slovenije kako upravlja osobnim Audijem njemačkih nacionalnih oznaka brzinom od 247 kilometara na sat na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130.  Oba vozača kažnjena su novčanom kaznom u iznosu od 3000 kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jedan mjesec.

Komentari