Posljednji dan Monoplaya

Posljednji    dan    Monoplaya Posljednji    dan    Monoplaya

Treći i posljednji dan festivala rezerviran je za zadarsku plesnu scenu.S početkom u 20 sati predstavit će se Nataša Kustura, Tea Petrić i Ena Vukičević svojim kratkim solima koji se baziraju na slobodi kretanja i bivanju tijela u vremenu i prostoru.

U 21 sat nastupit će Filipa Bavčević s kraćim solom pod nazivom Ruta kojim autorica kreće u vlastitu avanturu istraživanja stvarnih vrijednosti.Potom Sanja Petrovski u suradnji s Marinom Lemićem i Miom Zarom prikazat će publici performans Sponzorova lista u kojoj tematizira odnos materijalnog svijeta i svijeta utopije, sponzora i umjetnika. Posljednja predstava festivala je autorski rad Josipe Štulić This is not a love song koju je radila pod mentorstvom Mateja Kejžara iz Slovenije.

Nakon svake izvedbe biti će održan kritički parkour koji vode moderatorice Maja Đurinović i Iva Nerina Sibila. Završetak festivala rezerviran je za koncert eksperimentalne glazbe. Nastupit će Neno i Alen Sinkauz, izuzetno popularan dvojac u svijetu kazališne i filmske umjetnosti.

Komentari