Povjerenik Gradske organizacije SDP-a Nikša Vukas: Izbori u roku 180 dana

Povjerenik Gradske organizacije SDP-a Nikša Vukas: Izbori u roku 180 dana

Foto/ SDP Facebook

Izbori za novo vodstvo zadarske Gradske organizacije SDP-a bit će raspisani u roku od 180 dana. To nam je potvrdio Nikša Vukas glavni tajnik SDP-a na državnoj razini koji je, kao što smo javljali, imenovan povjerenikom zadarske Gradske organizacije SDP-a.

Prema Vukasovim riječima lokalna organizacija stranke ovim nije raspuštena, a sve odluke donosit će u dogovoru s kolegama: 

       Evo, na prošlom Predsjedništvu, Predsjedništvo me imenovalo za povjerenika, uloga povjerenika je u roku od 180 dana raspisati izbore, organizacija nije raspuštena, nakon ostavke Antuna Novoselovića Predsjedništvo se odlučilo za povjerenika, mi ćemo dolje raspisati izbore i gradska organizacija nastavlja s radom.

       Naravno da ću surađivati s kolegama, mi ćemo manje-više odluke donijeti zajedno i u izbornom tom procesu iznjedrit novog predsjednika, gradski odbor, jedan jaki zadarski SDP i mi krećemo dalje s radom.

       Ja ću gledati sljedeći tjedan doći u Zadar, pozvati članstvo Gradske organizacije Zadar i otvoreno, konstruktivno razgovarati i donijeti sljedeće poteze zajedno s njima - kazao nam je u telefonskom razgovoru Nikša Vukas.

Nikša Vukas, izjava

Komentari