Poziv nositeljima oznake HOP

Poziv  nositeljima  oznake  HOP

ilustracija: Sanjin Strukić / Pixsell

Klaster HOP poziva na izbor izaslanika za Izbornu skupštinu udruge na kojoj će se birati tijela Klastera na mandat od 4 godine. Sjednica izborne Skupštine će se održati 24. kolovoza 2018. u Zadru, za vrijeme Sajma otočnih proizvoda.

Obavijest nositeljima oznake HOP i članovima Udruge poslovni Klaster „Hrvatski otočni proizvod“: 

Ovim putem Vas obavještavamo da mandat Tijelima Klastera prestaje dana 17.09.2018.

Prema čl. 13. Statuta, najmanje mjesec dana prije isteka mandata članova tijela Udruge, saziva se redovita izborna Skupština.

Stoga pozivamo sve otoke koji imaju dobitnike oznake HOP, da izaberu svoje delegate koji će predstavljati njihove otoke, po 1 predstavnik-delegat svakog otoka. Napominjemo da prema Izmjenama i dopunama Statuta delegat svakog otoka može imati do 3 zamjenika koji ga mogu mijenjati na sastancima.

Skupština bira ostala Tijela Klastera: predsjednika, dopredsjednika, Upravni odbor, Nadzorni odbor i likvidatora.

Mandat Tijelima Klastera je 4 godine.

Upravni odbor sastoji se od 11 članova koje bira Skupština iz redova Udruge.

Predsjednik Udruge je po svojoj funkciji i predsjednik Upravnog odbora i Skupštine.

Sjednica izborne Skupštine će se održati dana 24. kolovoza 2018. – petak u Zadru, za vrijeme trajanja 1. Sajma „Hrvatskih otočnih proizvoda“ u Zadru.

O točnom vremenu održavanja Skupštine kao i mjestu sastanka ćemo Vas naknadno obavijestiti putem emaila i naše web stranice.

Molimo Vas da nam do 21.08.2018. dostavite na email: info@otocniproizvod.hr imena vaših delegata sa otoka (1 delegat za svaki otok i njihova do 3 zamjenika) a koji će ujedno i nazočiti sastanku izborne Skupštine u Zadru.

Potrebno je i da predstavnici u tijelima Klastera budu i članovi Udruge, informacije o članstvu i plaćanju članarine nalaze se na ovom Linku:https://otocniproizvod.hr/hr/novost/obavijest-o-clanarini-klastera-za-2018.-god./13

Pozivamo Vas da se uključite u rad Udruge i na taj način date svoj doprinos projektu HOP i njegovom daljnjem razvoju.

Komentari