Predana donacija iz akcije KK Diadora

Predana donacija iz akcije KK Diadora

Foto/ KK Diadora

Članovi Košarkaškog kluba Diadora, Antonela Kapitanović i Josip Vučetić predali su svoju donaciju zadarskoj Udruzi za autizam. koju su prikupljali na domaćim utakmicama prije Božića. Zahvaljujući klupskoj inicijativi #Entuzijasti prikupili su novac namijenjen Udruzi i siromašnima župe Srca Isusova.

"U predbožićnoj akciji na domaćim susretima našeg Kluba prikupljeno je ukupno 2770 kuna od čega je pola donirana najpotrebitijima u župi Srca Isusova" - naglasio je Josip Vučetić, tajnik KK-a Diadora.
 
Nina Barić i Nikolina Jezernik iz Udruge za autizam Zadar, zahvalile su se na donaciji te istaknule kako se Udruzi stalno javljaju novi članovi a najviše je djece i tinejdžera. Zato im ova gesta puno znači.
 
"Iznimno smo sretni i zahvalni što su naši članovi još jednom pokazali svoje veliko srce, jer ovu donaciju ne bi bilo moguće realizirati bez njih. Ovim putem pozivam i ostale sugrađane da se uključe i pomognu uplatom na žiro račun Udruge za autizam Zadar: HR7124070001100351837“, izjavila je Antonela Kapitanović iz Diadore.

 

Komentari