Preseljenje ureda EDIC na LIburnsku obalu u Zadru

Preseljenje ureda EDIC na LIburnsku obalu u Zadru

Ured Informacijskog centra Europe Direct Zadar /EDIC ZADAR/ preselio se na novu adresu u Zadru. Ured EDIC-a ZADAR se sada nalazi u zgradi Lanterna, Liburnska obala 6/3 u Zadru .

Ostali načini za ostvarivanje kontakta ostali su isti te Vas iz EDIC-a pozivaju da ih kao i do sada posjetite i  kontaktirate na :

Adresa: Liburnska obala 6/3

Mjesto: Zadru 

Radno vrijeme Centra je:

Ponedjeljak

10 - 15

sati

Utorak

10 - 16

sati

Srijeda

10 - 15

sati

Četvrtak

10 - 15

sati

 

 

 

Telefon: 023/501-100

Telefaks: 023/501-101 

e-mail: info@edic-zadar.com 

Web: http://edic-zadar.com/

O PROJEKTU

Informacijski centar Europe Direct Zadar dio je europske mreže informacijskih centara Europe Direct (EDIC),rasprostranjenih u zemalja članica Europske unije. EDIC Zadar, zajedno s  ostalim centrima u Hrvatskoj,služi kao glavno informacijsko sredstvo Europske unije te svojim radom dopunjava i podupire rad Predstavništva Europske komisije i informacijskih ureda Europskog parlamenta na lokalnoj i regionalnoj razini. Partneri na projektu su Zadarska županija i Europska komisija.

SVRHA:

Svrha postojanja informacijskih centara Europe Direct (EDIC) je informiranje građana i promicanja građanskog sudjelovanja na lokalnoj i regionalnoj razini. Ako tražite savjet, pomoć o politikama, mjerama, mogućnostima koje se pružaju u  EU-u, možete se obratiti EDIC-u Zadar. 

http://edic-zadar.com/preseljenje-ureda-informacijskog-centra-europe-direct-zadar-na-novu-adresu/

Komentari