Press konferencija bez glavne zvijezde

Press konferencija bez glavne zvijezde

Foto/ Iva Rogić

Povodom 40. obljetnice rada, Mladen Grdović održat će 15. veljače koncert u dvorani Krešimira Ćosića. Koncert je najavljen na konferenciji za novinare na kojoj se, unatoč dogovoru, Mladen Grdović nije pojavio. O programu je govorio Željko Petreš, jedan od organizatora.

Popularni zadarski pjevač ugostit će brojne kolege - Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivana Zaka, Maju Šuput, Ivanu Kovač, Miu Dimšić, Učiteljice i klapu Munita.

Na pitanje zašto na koncertu neće biti više zadarskih izvođača  Željko Petreš je odgovorio da su željeli predstaviti Mladenovu suradnju s brojnim izvođačima:

 Imali smo na prethodna dva koncerta sve one Zadrane koji su ostvarili neku suradnju sa Mladenom. Mladen je zaista pjevač čije su pjesme postale hitovi, svjedoci smo da starija generacija pomalo prirodno odlazi. Mladen je tu među prvima, a gosti koncerta su svi oni izvođači koji su s Mladenom ostvarili neku suradnju.

51361426_375927079863652_1853990214628802560_n.jpg

Koncert je humanitarnog karaktera, a dio sredstava biti će donirane trima zadarskim udrugama:

Radi se o tri udruge za koje smo se odlučili: Dom za odrasle osobe Sv. Frane, Udruga za autizam Zadar i Udruga za zaštitu životinja Zadar. Jedan dio sredstava biti će upućen tim udrugama nakon koncerta i nadamo se da će im ta donacija pomoći u daljnjem radu. Radi se o iznosu od po 7 tisuća kuna za Udrugu dom za odrasle osobe Sv. Frane i Udrugu za autizam, a 4 tisuće kuna biti će donirano Udruzi za zaštitu životinja Zadar.

 

Željko Petreš 1

Željko Petreš 2

Komentari