Prijavljeno već 600 škrapera iz 8 država

Prijavljeno već 600 škrapera iz 8 država

foto: skraping.hr

Do 11.izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping ima još 23 dana a trenutačno je prijavljeno preko 600 natjecatelja iz 8 država, javljaju iz općine Tkon. Samo u prošla 3 dana prijavljeno je 200 škrapera.

Organizatori očekuju kako će se do maksimalnog broja od 1200 sudionika vrlo brzo stići. Sudionici dolaze iz 8 država od Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Norveške - javljaju iz Tkona.

Škraping utrka će se održati u subotu, 05. ožujka 2016. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 28. veljače 2016. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja i izložbe brodoloma galije kod otočića Gnalića, radionica za djecu i predstave u režiji kazališta Kerempuh pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa skoro svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti i nekoliko izlagača sa Sicilije sa svojim autohtonim proizvodima.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 06. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok“ iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije. Prijave će biti otvorene do petka, 26. veljače 2016. godine do 12h ili ranije u slučaju da se prijavi maksimalan broj natjecatelja.

Svi detalji raspisa utrke i programa manifestacije se mogu pronaći na novo dizajniranoj web stranici www.skraping.hr

Komentari