Priveden 35 godišnjak zbog pokušaja provale u kisok i razbojništva

Priveden 35 godišnjak zbog pokušaja provale u kisok i razbojništva

Marko Lukunic/PIXSELL

Policija je jučer po dojavi 20 minuta iza ponoći uhitila 35 godišnjaka pri pokušaju provale u kiosk u Benkovićevoj ulici. Osumnjičila ga je i za nedjeljnu pljačku, također u ulici Benka Benkovića kada je uz prijetnju nožem, od 50 godišnje zaposlenice pokušao ukrasti novac.

Uz kaznenu prijavu zbog pokušaja razbojništava i pokušaja teške krađe predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 

Evo policijskog izvještaja:Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za razbojništvo i tešku krađu u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je jučer oko 00.20 sati u Zadru u ulici Benka Benkovića pokušao provaliti u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva. Naime, ubrzo nakon dojave policijski službenici su u neposrednoj blizini kioska zatekli 35-godišnjaka koji je uhićen i priveden u službene prostorije

Također ga se sumnjiči ga se da je u nedjelju oko 21.00 sati u ulici Benka Benkovića u Zadru u kiosku u vlasništvu trgovačkog društva, uz prijetnju noža od 50-godišnje zaposlenice pokušao otuđiti novac, nakon čega se udaljio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 35-godišnjak je noćas uz kaznenu prijavu zbog pokušaja razbojništava i pokušaja teške krađe predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Komentari