Promocija otočnih proizvoda i izvan granica Hrvatske

Promocija otočnih proizvoda i izvan granica Hrvatske

foto: Klaster HOP

Klaster „Hrvatski otočni proizvod“ poziva na učlanjenje u tu udrugu. U 2019. g. Klaster planira promociju projekta HOP u susjednim zemljama u suradnji sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU te će u Program uključiti proizvođače.

Članarina iznosi:

- 200,00 kuna za fizičke i pravne osobe (koje nisu u sustavu Pdv-a)
- 400,00 kuna za pravne osobe koje su u sustavu Pdv-a.

Članarina uključuje:
-  oglašavanje članova Klastera na web stranici: www.otocniproizvod.hr, ( oglašavanje fotografija i kontakta proizvođača nositelja oznake HOP),
-  pravo sudjelovanja na Sajmovima u organizaciji Klastera HOP,

-  sufinanciranje kotizacije članovima Klastera za sudjelovanje na Sajmovima HOP-a u Zagrebu,

-  promocija proizvođača na facebook stranici Klastera: https://www.facebook.com/Nositelji-oznake-Hrvatski-oto%C4%8Dni-proizvod-199438263403580/

 

Udruga Poslovni Klaster prethodne godine je organizirala više Sajmova HOP-a: PredBožićni i PredUskrsni Sajam u Zagrebu, 1. Sajam Hop-a u Zadru, Klaster je bio Pokrovitelj Sajmova Hop-a u: Korčuli, Vlašićima na Pagu Sajam „Od Luna do Fortice“, Kalima u sklopu „Kali Fish Festivala“, u mjestu Ugljan ŠUG Festival, Ljetni Sajam otočnih proizvoda u Tkonu te Sajam Hop-a u Biogradu na Moru.

 

Putem javnih natječaja Klasteru je odobrena potpora za snimanje promotivnog Videa o Hopu koji će započeti sa snimanjem krajem veljače 2019. Promotivni Film Hop-a proslijediti će se HTZ-u, svim Turističkim zajednicama i Zračnim lukama u svrhu promocije projekta.

Svim nadležnim Županijama/Gradovima i Općinama su upućeni pozivi za suradnju i uključivanje u projekt Hrvatski otočni proizvod u korist nositelja oznake HOP, dobivanje potrebnih sredstava za organizaciju manifestacija koje promoviraju Hop, za sufinanciranje potrebnih analiza i dizajna ambalaže za dobivanje oznake.

 

U 2019. g. Klaster planira promociju projekta HOP u susjednim zemljama u suradnji sa Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova EU te će u Program uključiti proizvođače.

Na web stranici Udruge se nalazi poseban kutak za proizvođače sa stručnim informacijama:https://otocniproizvod.hr/hr/o-hopu/informacije-za-proizvodace-hop-a/9

Komentari