Prvi regionalni Infodan za bazu Pružatelja znanja

Prvi regionalni Infodan za bazu Pružatelja znanja

Infodan organizira se povodom objave Transnacionalnog poziva koji je namijenjen stručnjacima u području kulturnih i kreativnih industrija, te prostorima kreativnih zajednica zainteresiranima za pružanje podrške malim i srednjim poduzećima Plavoga gospodarstva .

U četvrtak, 31. siječnja, u 10 sati u Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16, u dvorani za sastanke, na drugome katu, održat će se prvi regionalni Infodan u sklopu INTERREG MED projekta 4helix+ u kojem HGK - ŽK Zadar ima ulogu projektnog partnera.

Infodan organizira se povodom objave Transnacionalnog poziva za registraciju u bazu Pružatelja znanja, koji je namijenjen stručnjacima u području kulturnih i kreativnih industrija (tvrtkama, institucijama, nezavisnim profesionalcima) te prostorima kreativnih zajednica, tzv. novim inovacijskim agentima (fablabs, makerspaces, co-working prostori, living labs...) zainteresiranima za pružanje podrške malim i srednjim poduzećima Plavoga gospodarstva prijenosom znanja i kreativnih rješenja.

Upisom u transnacionalnu bazu Pružatelja znanja otvaraju se mogućnosti sudjelovanja na brojnim networking događajima u sklopu 4helix+ projekta te sudjelovanja u 4helix+ inovacijskoj shemi pružanjem konzultantskih usluga plavim MSP-ovima u vrijednosti od 10.000 eura, što se financira sredstvima projekta - najavljuju iz Gospodarske komore. 

Komentari