Rasprodana predstava „OtpisaNE“

Rasprodana predstava  „OtpisaNE“

izvor: HNK Zadar

Večerašnja izvedba predstave „OtpisaNE“ je rasprodana. Predstava je nastala u koprodukciji Kazališta Moruzgva i Gradskog kazališta Scena Velika Gorica, prema tekstu Renata Baretića i u režiji Nikole Zavišića. Igraju: Ksenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički.

Ovo je  topla priča o Hassanu, sirijskom migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njezine poduzetne i pune razumijevanja za bližnje kćeri Hrvojke, te dokone zavodnice u pokušaju, susjede Milke.

Njegov slučajni ulazak u njihove živote za sve njih znači trenutni emotivni potres tijekom kojeg sve tri žene dožive značajne promjene pogleda na svijet. Kroz niz apsurdnih i komičnih situacija one pokušavaju pored neobičnog stranca pokazati i dokazati sebi da još imaju razloga za život, da mogu mijenjati sebe i svijet oko sebe na bolje, da još uvijek nisu OtpisaNE!

Predstava koja je premijerno izvedena u listopadu 2017. pobudila je neviđeni interes publike te su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane.

Komentari