Rektorica : "Ispitni rokovi bit će vrlo fleksibilni!"

Rektorica : "Ispitni rokovi bit će vrlo fleksibilni!"

ilustracija: Filip Brala / Pixsell

Izvođenje nastave na daljinu za studente 27 odjela Sveučilišta u Zadru za sada se uspješno odvija, izjavila je za naš program rektorica dr Dijana Vican. Spremni smo za ispite na daljinu i obrane završnih i diplomskih radova na daljinu, dodala je rektorica.

Prema uputama nacionalnog Stožera mi smo organizirali rad od kuće i za djelatnike i za studente, navodi za naš program rektorica, dr Dijana Vican. Mi smo se na Sveučilištu ponašali tako da smo sve kalendarski učvršćene aktivnosti pomakli, pa se nadamo da se neće oduzeti više od jednog godišnjeg doba, ako sačuvamo zdravlje mislimo da to sve skupa treba zaboraviti, da se sve može nadoknaditi. Imamo 27 odjela i kombinaciju 80-ak studijskih programa. Imamo sreću da imamo manje skupine studenata pa se nastava uspješno organizira.  Spremni smo na obavljanje ispita na daljinu , imamo i pravilnik za obrane završnih radova i diplomskih radova na daljinu.

Hoće li biti pomicanja ispitnih rokova pitali smo također : Pred nama je i lipanj i srpanj , nećemo se zatvarati i i odlaziti na godišnje odmore olako, stojimo studentima na raspolaganju ako treba i u kolovozu, vjerujemo da bi se od rujna mogli  staviti u redovno stanje . Ispitni rokovi će biti vrlo fleksibilni, svi će nastavnici svoje ispitne rokove napraviti sa studentima onako kako bude najbolje moguće - kazala je rektorica Vican za naš program. 

Rektorica o ispitima

Komentari