Rukovodeći policijski službenik u prometnoj u Bibinjama

Rukovodeći policijski službenik u prometnoj u Bibinjama Rukovodeći policijski službenik u prometnoj u Bibinjama

Rano jutros prometna nesreća na Jadranskoj magistrali u Bibinjama. Sudarila su se dva osobna vozila, a kako neslužbeno doznajemo u nesreći je sudjelovao voditelj Službe kriminalističke policije PU zadarske Bore Mršić.

Danas, 28. srpnja oko 07.10 sati na državnoj cesti D-8, u Bibinjama došlo je do prometne nesreće s dva osobna vozila u kojoj je sudjelovao rukovodeći policijski službenik iz Policijske uprave zadarske - izvijestila je Policijska uprava zadarska.

Navodi se sljedeće: Na mjestu događaja policijski službenici očevidne ekipe provode očevid, te su u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zadru u tijeku daljnje istražne radnje. Kolima HMP jedna osoba je prevezena je u Opću bolnicu Zadar radi pružanja daljnje liječničke pomoći. Promet se tijekom obavljanja očevida odvijao naizmjenično uz fizičku regulaciju prometa policijskih službenika - navodi se u priopćenju.

Do završetka očevida i drugih istražnih radnji glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin nije mogla reći je li Mršić vozio pod utjecajem alkohola. 

Komentari