Sajam proizvoda hrvatskog sela na Forumu

Sajam proizvoda hrvatskog sela na Forumu

Sajam Proizvodi hrvatskog sela Zadar SAJAM PROIZVODI HRVATSKOG SELA ZADAR/ 01. – 08. RUJNA od 09:00 do 22:00 h Sajam Proizvodi hrvatskog sela su najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj a ovo je 5 put da se održava u Zadru.

 

 

Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je dvadeset godina izlagalo više od pet tisuća proizvođača, a posjetilo ga je više od 500 tisuća posjetitelja. Sajam Proizvodi hrvatskog sela se u svojim manjim inačicama održava u više hrvatskih gradova. Na njemu izlažu odabrani proizvođači tradicijskih proizvoda.

 Cilj manifestacije je omogućiti građanima Grada Zadra i njegovim stranim posjetiteljima povoljnu kupnju domaćih tradicijskih poljoprivredno prehrambenih proizvoda koji se ne mogu pronaći u trgovinama. Isto tako, cilj je pomoći malim proizvođačima i obrtnicima s područja cijele Hrvatske u promociji i plasmanu njihovih proizvoda. Na sajmu će se moći kušati i kupiti kvalitetni domaći suhomesnati proizvod (slavonski kulen, kulenova seka, slanina...), domaća vina, domaće rakije i likeri, maslinova ulja, ekološki proizvodi, sirevi, med, prerađevine od voća i povrća, rukotvorine i suveniri, sviježe i suhe smokve, i ostale domaće tradicijske delicije koje direktno od proizvođača stižu na sajam u Zadru. Svi proizvodi koji će se moći pronaći na Sajmu su visoko kvalitetni domaći, tradicijski proizvodi. U njihovu proizvodnju je uložen dodatan trud i briga o održavanju ekologije, tradicije i kvalitete.

 Posjetite Sajam Proizvodi hrvatskog sela u Zadru i podržite obiteljska poljoprivredna gospodarst

Komentari