Skromne želje budućih gostiju Zadra

Skromne želje budućih gostiju Zadra

Koliko god Prodigy imali jedan od najkompleksinijih i najzahtjevnijih tehničkih ridera onaj dio njihovih zahtjeva koji se tiče hrane, pića, smještaja i popratnih elemenata jedan je od najskromnijih, ali i najpreciznijih za toliko velik bend, ističu organizatori uoči koncerta u Jazinama.

Na parkiralištu pored zadarske dvorane Jazine jučer je krenulo postavljanje pozornice za nastup grupe Prodigy, a tijekom četvrtka počet će se graditi backstage koji će ugostiti članove benda i pratećeg tima.

 Koliko god Prodigy imali jedan od najkompleksinijih i najzahtjevnijih tehničkih ridera onaj dio njihovih zahtjeva koji se tiče hrane, pića, smještaja i popratnih elemenata jedan je od najskromnijih, ali i najpreciznijih za toliko velik bend. Osim ponešto autohtonih dalmatinskih vina, VIP aerodromskog tretmana i luksuznijeg voznog parka ostatak uopće ne odaje da je riječ o jednoj od najvećih grupa u povijesti suvremene plesne glazbe. Zahtjevi su im jednostavni i ne pretenciozni, kako u stavkama koje treba osigurati ili izgraditi, tako i u količinama, a sve namirnice se primjerice mogu bez problema kupiti u Zadru.

Na žalost zadarskih domaćina bend se neće predugo zadržavati kod nas jer već drugi dan nastupaju na mađarskom Volt festivalu.

 Vrata Jazine Open Aira u petak se otvaraju u 19:30, DJ Zmayo započinje zagrijavanje od 20:00, a The Prodigy se na pozornicu penju točno u 22:00.

 

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 220 kn, a na dan koncerta 250 kn.

 

Komentari