Sportaši i novinari napunili police Socijalne samoposluge

Sportaši i novinari napunili police Socijalne samoposluge Sportaši i novinari napunili police Socijalne samoposluge

Hrvatski zbor sportskih novinara Sekcija Zadar i zadarski sportaši po četvrti put zajedničkim snagama napunili su police Socijalne samoposluge u crkvi Svetog Frane. Zadarsko srce još jednom je pokazalo koliko je veliko kada treba pomoći.

Odaziv je i ovog puta bio ogroman, svi zadarski sportaši koji su trenutačno u rodnom gradu te klubovi s oduševljenjem su se još jednom uključili u ovu humanitarnu akciju kako bi onima kojima je pomoć najpotrebnija barem malo uljepšali predstojeće blagdane. 

Oduševljenje nije skrivao Igor Blaslov iz Udruge Jakov Zadranin.

„Hvala zadarskim sportskim novinarima i zadarskim sportašima. Police su i ovog puta pune i ja sam presretan. Lijepo je da ćemo onima kojima je pomoć najpotrebnija barem malo uljepšati nadolazeće blagdane”.

Željko Kapelari, predsjednik HZSN Sekcija Zadar

"Prezadovoljan sam odazivom i veliko hvala svim našim sportašima i klubovima što su još jednom pokazali koliko je ogromno zadarsko srce kada treba pomoći. Drago mi je da smo na takav način uljepšali blagdane mnogim obiteljima, koje se nalaze u teškoj situaciji i posebno to što je ova predbožićna akcija postala tradicionalna”.

Organizatori iz Hrvatskog zbora sportskih novinara sekcije Zadar koji su prije desetak dana zajedno s Humanitarnom udrugom Antonio Jurjević i KK Diadora organizirali veliku akciju darivanja krvi najavili su vrlo skoro i nove svoje akcije jer kako ističu, uvijek je dobro činiti dobro.

 

Komentari