Starijima u tri navrata uzeo predujam, a stolariju nikad nije ugradio

Starijima u tri navrata uzeo predujam, a stolariju nikad nije ugradio

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Poduzetnik star 67 godina u tri je navrata prevario svoje kupce. Ukupno je uzeo 27 tisuća kuna predujma uz obećanje da će im u 4 do 6 tjedana ugraditi građevinsku stolariju, no radove nije obavio. U listopadu 2017. prevario je 79-to i 73 godišnjaka, te potom u veljači prošle godine 80 godišnjaka.

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za tri prijevare u gospodarskom poslovanju.

Naime, sumnjiči ga se da je kao direktor trgovačkog društva u veljači prošle godine potpisao ugovor o kupnji i ugradnji građevinske stolarije s 80-godišnjakinjom, na ime kojih radova je primio predujam, a radove nije obavio.

Također ga se sumnjiči da je u listopadu 2017.godine potpisao ugovor o kupnji i ugradnji građevinske stolarije s 79 i 73-godišnjacima, za koje je radove također primio predujam, te se obvezao da će stolariju isporučiti u roku od 4 – 6 tjedana što dosada nije učinio, a sebi je pribavio nepripadajuću materijalnu korist u iznosu od sveukupno 27 tisuća kuna.

Protiv 67-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog prijevara u gospodarskom poslovanju.

 

Komentari