Stigao Ivanov, Škaru ne žele, odlazi li Magarity ???

Stigao Ivanov, Škaru ne žele, odlazi li Magarity ???

Redove KK Zadar pojačao je Ive Ivanov koji se vratio kući nakon jedne sezone igranja za skopski MZT. Drugo zadarsko "dite" David Škara koji je završio studij u Americi neće zaigrati u najdražem dresu. Uprava je procijenila da im nije potreban, Magarity iako ima ugovor na pragu odlaska ???

Ive Ivanov vratio se u staro „jato” te će naredne sezone igrati za KK Zadar. Vijest je to koja je prošlog tjedan razveselila s punim pravom sve ljubitelje košarke u Donatovom gradu.

Nažalost, u najdražem dresu nećemo vidjeti i Davida Škaru koji je trenutačno na Univerzijadi s reprezentacijom Hrvatske i daleko je najbolji igrač sastava Vladimira Anzulovića. Uprava je procijenila da im takav tip igrača nije potreban. Ponudili su mu posudbu što je Škara, očekivano i odbio jer ako se s 24 godine treba dokazivati onda to stvarno nema smisla.

A kako neslužbeno doznajemo blizu odlaska iz kluba s Višnjika je William Magarity. Iako Šveđanin sa Zadrom ima potpisan ugovor na još dvije sezone izgleda da je „nemoralna” ponuda dovela do toga da možda Magarity i napusti redove ABA ligaša iz Krešinog doma. Hoće li do realizacije toga i doći, znat će se vrlo skoro.

 

Komentari