Stipić i Jurlina složni: Bodovi ostaju na Višnjiku

Stipić i Jurlina složni: Bodovi ostaju na Višnjiku

Četvrto kolo Druge regionalne vaterpolo lige donosi ove subote na zadarskom bazenu sraz između Zadra i crnogorskog Cattara. Zadrani su do sada upisali tri poraza u isto toliko odigranih susreta dok su igrači Cattara na omjeru od jedne pobjede, jednog remija i jednog poraza.

Mlade zadarske nade, kapetan Marin Stipić i talentirani vratar Jerko Jurlina vesele se novom izazovu. Vjeruju u svoje dobro izdanje i prvo slavlje.

 „Uz podršku naših navijača koje pozivam da dođu i pomognu nam, očekujem naša prva tri boda. Neće biti lako, protivnik je pokazao da je posebno opasan na gostovanjima ali mi ih se ne bojimo. Respektiramo ih kao i sve druge momčadi ali bodovi ostaju na Višnjiku“ – poručuje Stipić.

Zadarska hobotnica Jurlina slično razmišlja.

„Ovo sada natjecanje koje igramo je ipak nešto sasvim drugo u odnosu na ono prošlogodišnje. Igrači kojima sada branim su ipak klasa više ali to mi je sve još jedan dodatni motiv. Ja se stvarno nadam da će doći što veći broj publike. Na njihovim krilima i put do pobjede bit će lakši“.

Za kraj smo ostavili i razmišljanja trenera Gorana Jovančevića.

„Definitivno, Cattaro je momčad s kojom možemo igrati. Dečki su Vam sve rekli, jako su motivirani, dat će sve od sebe, nadam se da će to biti dovoljno za našu prvu pobjedu u Regionalnoj ligi“.

Susret će se igrati s početkom u 18 sati.

 

Komentari