Stiže Massimo uz Zagrebačke soliste i Habana Social club

Stiže Massimo uz Zagrebačke soliste i Habana Social club Stiže Massimo uz Zagrebačke soliste i Habana Social club

foto:vš/ HRT Zadar

Zadar očekuju još dva velika glazbena spektakla. 9. kolovoza na Forumu će nastupiti Habana Social Club, a 12. Kolovoza Massimo. "Velika mi je želja bila nastupiti na zadarskom Forumu" rekao je danas Massimo najavljujući svoj nastup.

Na konferenciji za novinare Massimo je posebno naglasio kako će s njim muzicirati Zagrebački solisti, vrhunski glazbenici o kojima se nažalost malo govori : 

 Zagrebački solisti svjetske su zvijezde. Postoje jako dugo, već 60 godina, mislim. 

Govorimo o trećoj generaciji ljudi koji sviraju u Solistima i veliki izazov mi je bio pripremiti koncert sa Zagrebačkim solistima, dodaje poznati zadarski zet najavljujući vrhunsku produkciju. 

Habana social club broji 14 vrhunskih muzičara i vokalista, a u posljednjih 30 godina koliko postoje, kroz glazbu i ples prenose istinsku i bezuvjetnu ljubav života. Za Kubance glazba i ples su put ka sreći pa su tako i njihove pjesme istinita priča o životu koji spaja patnju i sreću. Nastup Habana social cluba prava je glazbena poslastica koja nam donosi autentičnu atmosferu svakodnevne Havane i kroz kubanske i latinoameričke hitove vodi nas na prekrasno glazbeno putovanje, najavljuju iz zadarske Turističke zajednice. 

 

Što se ovoljetnog zadarskog zabavnog programa tiče, svaku večer u Zadru se nešto događa - svira, pleše, pjeva - program je raznovrstan od klapskoga a cappella, preko jazza i bluesa do festivala elektronske glazbe na plaži Kolovare, pa se iz Turističke zajednice nadaju kako će svatko pronaći nešto za svoj gušt.

 

Komentari