Studenti kontra krizi

Studenti kontra krizi Studenti kontra krizi

Nastavlja se studentski projekt Kontra krize u organizaciji studenata 1. godine diplomskog studija Poduzetništvo u kulturi i turizmu, Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru.

U sklopu ovog projekta studenti su ugostili uspješne poslovne ljude koji su svojim radom pokazali kako kriza nije samo nepremostiva prepreka, već isto tako i prilika koju treba znati iskoristiti.

Cilj projekta je prikazati sugrađanima i kolegama vedriju gospodarsku stranu Hrvatske kako bi ih motivirali te pobudili u njima poduzetnički duh. Nakon uspješno održanih dvaju okruglih stolova, uslijedio je i treći okrugli stol koji su moderirale studentice Marija Gale i Anabela Memišević.

Tematika trećeg okruglog stola obuhvatila je krilaticu: „Misli globalno, djeluj lokalno!“, o kojoj su raspravljali gostujući predavači: voditeljica projekta B.hive iz udruge „Eko-Zadar“, Taida Garibović, zatim voditelj projekata RCS i ITC iz pulske udruge „Start-Up“, Amel Hadžipašić, predsjednica studentske udruge „Poduzetnici bez granica“ iz Osijeka, Ana Čobanković te voditeljica projekta Coworking Zadar, Renata Marušić.

Komentari