Toni Filipi uoči polufinala EP: "Sanjam borbu za zlato"

Toni Filipi uoči polufinala EP: "Sanjam borbu za zlato"

Zadarski boksač Toni Filipi (BK Gladijator) danas na Europskim igrama u Minsku koje su ujedno i Europsko prvenstvo u boksu ide po finale. Njegov suparnik u meču kategorije do 91 kilograma je Rus, Muslim Gadzhimagomedov.

„Ruska škola boksa, Gadzhimagomedov, drugi nositelj prvenstva. Deklasirao je Aziza, jako opasan, izvrstan boksač. Jedno je sigurno, ja sam pun samopouzdanja, vjerujem u sebe i sve ću napraviti da se plasiram u finale. Nikome ne priznajem da je bolji, ring je jedino mjerilo toga”.

Na putu do polufinala Gadzhimagomedov je bio bolji od Belgijca Victora i Talijana Aziza. Obojicu je porazio s uvjerljivih 5:0. Toni je odradio čak tri meča, najprije je svladao Bošnjaka, zatim Brownea te Hamorija.

„Sve je to sada iza nas, ovo je novi meč, sve do sada se zaboravlja. Želim to finale i borbu za zlato, sanjam to”dodao je Toni Filipi.

Uz Tonija i drugi hrvatski predstavnik u polufinalu Europskih Igara Marko Milun nastupa danas. Oba meča hrvatskih predstavnika od 20 sati i 50 minuta možete gledati uz prijenos na Drugom programu HTV-a.

Komentari