U kampanju za Zadar uključio se i Luka Modrić

U kampanju za Zadar uključio se i Luka Modrić

U kampanju za izbor Zadra za najbolju europsku destinaciju sinoć se uključio i naš reprezentativac i zvijezda Reala, Luka Modrić. Na svojoj facebook stranici objavio je uz sliku Zadra poziv da se glasuje za Zadar.

Uslijedile su na stotine komentara njegovih obožavatalja, a gotovo stotinu puta njegov je status podijeljen. Istodobno više od 16.000 osoba iz cijeloga svijeta „lajkalo“ je njegov status.

Do sada je više od 130.000 glasača iz svih europskih zemalja glasovalo za Zadar na izboru za najbolju europsku destinaciju. Nakon prvog tjedna glasovanja Zadar se senzacionalno nalazi ispred Londona, Pariza i Barcelone, odnosno među 10 najboljih europskih destinacija. 

Glasovanje za najbolju europsku destinaciju i izbor između 20 nominiranih gradova, među kojima su i velike europske metropole počelo je prije šest dana i traje do 10. veljače. Tako se još uvijek može priključiti kampanji "Lajkaj Zadar", koju preko društvenih mreža provodi Turistička zajednica Grada Zadra.

Od danas u 10 sati možete se i vi fotografirati na Narodnom trgu i tako pomoći Zadru u oštroj konkurenciji za najdestinaciji. Ako ste daleko od Zadra, potporu možete dati na ovom linku: www.vote.ebdest.in

Komentari