U ŠC Višnjik otvorena nova dvorana GK Salto

U ŠC Višnjik otvorena nova dvorana GK Salto

U nazočnosti velikog broja poznatih osoba iz svijeta gimnastike,Tigrana Goričkog, svjetskog prvaka u preči Tina Srbića, predsjednika HGS-a Steve Tkalčeca te predstavnika Grada Zadra,gradonačelnika B. Dukića i direktora ŠC Višnjik, D. Karlovića danas je otvorena gimnastička dvorana GK Salto iz Zadra.

Stigli su i roditelji sa svojom djecom, polaznicima kluba i to njih više od četiri stotine koliko ih je sada učlanjeno. Sve je spremno za jednu novu lijepu priču , uvjeti za rad sada su na visokom nivou.

"Ovo je predivno, jako sam sretan što je Zadar dobio pravi gimnastički centar. S radošću sam došao na otvorenje i nadam se da ću opet vrlo skoro ovjde i nastupati” poručio je Tin Srbić.

Oduševljen je bio i predsjednik Saveza, Stevo Tkalčec.

“Naši prijatelji iz Zadra dobili su jednu predivnu dvoranu. Uvjeti su vrhunski, vjerujem da će vrlo skoro i rezultati biti pravi iako djeca iz kluba i do sada su već na mnogim natjecanjima pokazala da su jako talentirana. Puno sreće želim svima i s veseljem ćemo i dalje dolaziti. Naravno, sada i Zadar može organizirati prava natjecanja, to je veliki dobitak kako za zadarsku tako i hrvatsku gimnastiku.”

Šlag na kraju stigao je u vidu predsjednika GK Salto, Marka Sutlovića.

“Uspjeli smo našu viziju i ideju pretvoriti u stvarnost. To je to, hvala gradonačelniku Dukiću i direktoru Višnjika, Karloviću koji su stali iza svega ovoga. Sretni smo i sada nastavljamo s još žešćim radom”. 

Komentari