Uhićen Crnogorac koji je preprodavao drogu na zadarskom području

Uhićen Crnogorac koji je preprodavao drogu na zadarskom području

Foto/ PU Zadarska

Više od kilogram heroina i gotovo 2 kilograma marihuane zadarska je policija pronašla u stanu kojeg je koristio 32 godišnji državljanin Crne Gore. Pretragom stana, uz drogu pronađena je i digitalna vaga, te više od 7 tisuća kuna za koje policija sumnja da potječu od preprodaje narkotika.

Crnogorac je uhićen i  pritvoren.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom Crne Gore, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja provedene su pretrage doma i prostorija kojima se osumnjičenik koristi na zadarskom području, gdje je pronađeno više pojedinačnih pakiranja PVC vrećica u kojima se nalazilo ukupno oko 1298,8 grama droge heroin, oko 1796,7 grama droge marihuana, digitalna vaga za precizno mjerenje,  preko 7 tisuća kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droga te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 32-godišnjak je predan  pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, protiv njega podnesena je kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Komentari