Uhićen ubojica mladog Britanca

Uhićen ubojica mladog Britanca

ilustracija: Dino Stanin / Pixsell

Uhićena je osoba za koju se osnovano sumnja da je ubila britanskoga državljanina na Zrću, izjavio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović: "Mi i ovim pokazujemo da je Hrvatska policija visoko koordinirana i profesionalna" dodao je ministar uputivši čestitke kolegama.

Čestitke svi kolegama koji su od jučer do danas odradili svoj posao time što su identificirali i uhitili osobu koja je državljanin Velike Britanije- kazao je ministar. A STOŽER ZA PROVEDBU MJERA SIGURNOSTI TIJEKOM       TURISTIČKE SEZONE 2018. je priopćio: 

     U sklopu kriminalističkog istraživanja ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću, jutros u 09,30 sati, na aerodromu Resnik kod Splita, policijski službenici Postaje granične policije Split-Resnik uhitili su 25-godišnjeg državljanina Velike Britanije, koji se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelima. Provođenjem kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem počinitelju, a u daljnjem istraživanju i operativnim radom utvrđen je njegov puni identitet. Zbog opasnosti od bijega za njim je raspisana potraga i o tome su obaviještene sve ustrojstvene jedinice policije i svi službujući policajci, s naglaskom na granične prijelaze i zračne luke. 25-godišnjak je uhićen prilikom izlazne granične kontrole kojoj je pristupio u pokušaju napuštanja RH. On će tijekom dana biti prepraćen na kriminalističko istraživanje u Policijsku postaju Novalja.

Kriminalističko istraživanje, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom se nastavlja radi utvrđivanja drugih sudionika   i svih ostalih okolnosti događaja.

 

Ministar Božinović - uhićen ubojica

Komentari