Uhićeni lopovi iz Supernove i biogradski serijski provalnik u apartmane

Uhićeni lopovi iz Supernove i biogradski serijski provalnik u apartmane

Filip Brala/PIXSELL- ilustracija

Biogradska i zadarska policija privela je i osumnjičila počinitelje više teških krađa i krađa. Uhićen je 49-godišnji muškarac zbog 11 teških krađa i krađa na biogradskom području, te trojica mladića koji su krali odjeću u centru Supernova u protekla tri dana.

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom kojeg sumnjiče za 11 kaznenih djela turističkog kriminaliteta.
49-godišnjaka je prema navodima policije, u lipnju i strpnju u Biogradu i Sv. Filipu i Jakovu, u sedam navrata provaljivao u kuće, apartmane i bungalove koje koriste strani i domaći turisti, iz kojih je krao novac, a sumnjiči ga se i za četiri krađe novca iz turističkih objekata na istom području.
Materijalna šteta iznosi preko 40 tisuća kuna, a protiv 49-godišnjaka Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teških krađa i krađa.


Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića u dobi od 22, 26 i 34 godine koje sumnjiče za niz krađa odjeće u prodavaonicama u protekla tri dana, u trgovačkom centru Supernova, su iz tri prodavaonice odnijeli i različite odjevne predmete vrijedne desetak tisuća kuna. Protiv sve trojice Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađa.


Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34- godišnjakom kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan, u kafiću u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Zadru. otuđio novčanik u vlasništvu 30-godišnjakinje. Protiv 34-godišnjaka Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog krađe.

Komentari