Uskoro natječaj za zadnju fazu kolektora visoke zone

Uskoro natječaj za zadnju fazu kolektora visoke zone

Brala/PIXELL

Riječ je o zadnjoj, ujedno i najtežoj dionici od Puta Stanova i bivše plinare, ulicom Hrvoja Ćustića do Bulevara. Objavom natječaja u listopadu, izvođač radova bi do kraja godine mogao početi radove, a cijeli projekt će biti dovršen tijekom 2014. godine

U sklopu radova na kolektoru visoke zone ovih je dana zatvoren dio križanja ulica Ante Starčevića i Petra Skoka u Zadru. No, do kraja listopada bit će objavljen Natječaj za izgradnju treće i posljednje faze kolektora visoke zone, doznajemo u zadarskoj Odvodnji. 
Riječ je o zadnjoj, ujedno i najtežoj dionici od Puta Stanova i bivše plinare, ulicom Hrvoja Ćustića do Bulevara. Objavom natječaja u listopadu, izvođač radova bi do kraja godine mogao početi radove, a cijeli projekt će biti dovršen tijekom 2014. godine - ističe direktor Grgo Peronja.

"Ta treća faza ulicom Hrvoja Ćustića uz stadion NK Zadra, između Puta Stanova i Bulevara - ide natječaj do kraja ovoga mjeseca. I to je odlična vijest, a to znači izbor izvoditelja do kraja ove godine i tijekom 2014. godine dovršenje kolektora visoke zone kao najznačajnijeg razvojnog infrasrukturnog projekta u gradu jer će on dati mogućnost širenja gradske mreže i priključenje objekata iznad njega."

Komentari