V. Gašpar: Hvala svima na podršci, znam na čemu moram dodatno raditi

V. Gašpar: Hvala svima na podršci, znam na čemu moram dodatno raditi V. Gašpar: Hvala svima na podršci, znam na čemu moram dodatno raditi

Novi veliki rezultat u svojoj kratkoj karijeri postigao je zadarski sportaš s invaliditetom Vladimir Gašpar. Nakon bronce na EP u Berlinu prošle godine, Gašpar je danas na WPA SP u Dubaiju stigao do sedmog mjesta.

Vlado je nastupio u disciplini bacanje koplja F-41 te je u konkurenciji jedanaest natjecatelja osvojio sedmo mjesto s bačenih 34,83 metra što je samo sedam metara manje od njegovog vlastitog državnog rekorda.

„Prije svega želim se zahvaliti svom treneru Ediju Stipiću koji mi je najveća podrška. Ovo je za mene bio daleko najveći izazov u dosadašnjoj karijeri, kao što sam i rekao uoči ovog natjecanja, došao sam po skupljanje iskustva. Upoznao sam sada sve te dečke iz drugih država i znam na čemu moram poraditi da bi im se približio. Mislio sam da će mi biti i teže, bio sam dosta opušten, iz serije u seriju sam bio bolji i ja sam zadovoljan. Hvala mojim Zadranima što me vole i cijene, to mi puno znači” - u dahu nam je prepričao Vladimir svoj prve dojmove iz Dubaija.

Komentari