Vatrogasci s intervencije na intervenciju, zatvorena Trpimirova obala

Vatrogasci s intervencije na intervenciju, zatvorena Trpimirova obala Vatrogasci s intervencije na intervenciju, zatvorena Trpimirova obala

snimio: Hrvoje Aras/Radio Zadar

Trpimirova obala, jedna od glavnih priobalnih prometnica u Zadru privremeno je zbog visokih valova i nanesenoga kamenja zatvorena za promet,doznajemo u zadarskoj policiji. More je na obalu izbacilo i jedrilicu.

Jugo koje puše na zadarskom području zadalo je pune ruke posla vatrogascima. Intervenirali su najmanje pedeset puta zbog srušenih stabala i drugih objekata u samom Zadru, Biogradu, Benkovcu, Obrovcu, te drugim mjestima uz more i na otocima. Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Zadra Željko Šoša kaže kako dojave zaprimaju iz minute u minutu. 

Uglavnom se radi o stablima koje je olujno jugo bacilo na prometnice ili na vozila, ali ima i električnih i telefonskih stupova, kućnih antena, limova s krovova. I na mostu se diže onaj limeni rukohvat, pa su i tu vatrogasci djelovali koliko mogu djelovati. Pao je i zid jedne kuće u izgradnji na drugu kuću, ali srećom nije bilo povrijeđenih, rekao nam je Šoša. 

Čitatelji nam javljuju da je na Meladi palo pročelje s jedne zgrade i oštetilo više parkiranih vozila. 

Komentari