Večeras Hladno pivo, Večer bez plastičnih čaša i Toni Cetinski

Večeras Hladno pivo, Večer bez plastičnih čaša i Toni Cetinski

foto: events.zadar.travel

Na Adventu u Zadru održat će se još jedno događanje u sklopu EU projekta Grada Zadra pod nazivom Pogodi pravi koš. Poruke projekta posjetitelji će dobiti uz nastup Hladnog piva od 21 i 30, dok u Arsenalu od 22 sata nastupa Toni Cetinski.

Blaga je klima u Zadru, lijepo je - kaže frontmen Hladnog piva Mile Kekin. Što se u međuvremenu dogodilo s bendom?  Kod nas se u bendu nije mnogo toga promijenilo. Tada smo bili u Arsenalu, a prije toga prošlo je sigurno cijelo desetljeće od neke open air varijante koncerta u Zadru. Zato se baš veselimo koncertu i očekujemo kako će doći puno ljudi, najviše oni koji nisu bili na koncertu u Arsenalu. Mi ćemo svakako pripomoći božićnom ugođaju, iako „Hladno pivo“ nije baš najidealniji bend za stvaranje takvog doživljaja, ha, ha - iskazuje Mile dobru formu i energiju uoči koncerta benda čiji se novi album čeka već neko vrijeme. 

"Pogodi pravi koš" je programu izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području grada Zadra, koji sufinancira Europska unija iz Kohezijskog fonda, a čiji je cilj podići svijest građana o važnosti smanjenja, ponovno upotrebe, razvrstavanja i kompostiranja otpada.

S obzirom na ciljeve cjelokupne kampanje, organizirana je „Večer bez plastičnih čaša na Adventu" kao korak u smanjenje korištenja jednokratne plastike u kućanstvima i ugostiteljstvu. Najavljene će večeri svi posjetitelji Adventa u Zadru moći konzumirati sve vrste pića iz papirnatih čaša te tako i sami doprinijeti projektu Pogodi pravi koš, ali i napraviti pravi korak za budućnost planeta.

Svi ugostitelji koji sudjeluju u akciji, bit će istaknuti prigodnim oznakama na njihovim štandovima, a u 19.30 sati posjetiteljima Adventa bit će predstavljen projekt Grada Zadra te ukratko prezentirane njegove značajke, kao i osnovne teme i ciljevi koji se njime žele ostvariti. Odabrana je upravo ova večer, s obzirom na to da je tada koncert grupe „Hladno pivo" te se očekuje velik broj posjetitelja i samim time velik doseg poruke projekta: Smanji, ponovo upotrijebi, razvrstaj - Pogodi pravi koš!

 

Tony Cetinski unutar turneje #samoljubav 30. studenog stiže u Arsenal.  Toni će kroz turneju #samoljubav zadarskoj publici predstaviti pjesme sa svog aktualnog albuma 'Kao u snu' koji obiluje hitovima koje su se već urezale u dušu slušateljima diljem regije. Hitovi kao 'Laku noć’, ‘Kao u snu’, ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe’, ‘General bez činova’, ‘Čekam te’ i mnogi drugi čekaju na vas u Ilirijinom Arsenalu.

Komentari