Vlatko Burić: Idemo odigrati i ova dva kola na najbolji način

Vlatko Burić: Idemo odigrati i ova dva kola na najbolji način Vlatko Burić: Idemo odigrati i ova dva kola na najbolji način

Predzadnje kolo na rasporedu je ove subote u A2 Triglav regionalnoj vaterpolo ligi. Zadar gostuje kod lidera dosadašnjeg djela prvenstva momčadi Šapca. Put Srbije ide se u petak. Sretno dečki. Igraj Zadre volimo te mi.

Domaćin je veliki favorit ali idu Zadrani odigrati tamo jednu hrabru utakmicu.

„Iako imam iza sebe puno toga uvijek se veselim svakoj novoj utakmici i izazovu. Jedva čekam taj ogled, koliko čujem, atmosfera u njihovom bazenu je vrhunska, tribine su pune. Svakom pravom sportašu užitak je igrati u takvom ambijentu“ – ističe najiskusniji igrač VK Zadar 1952, Vlatko Burić.

Drugi dio sezone Vlatko igra na visokom nivou, trenutačno je i najbolji strijelac momčadi.

„Nikad ne gledam svoj učinak, momčad mi je uvijek na prvom mjestu. Pošto sam najstariji, normalno i jest da ja preuzmem odgovornost kada treba. Istina, otvorilo mi se u posljednje vrijeme i neka tako bude i dalje“.

Pobjedom proitv Solarisa u prošlom kolu Zadar je stigao nadomak ostanka u ligi.

„Pričekajmo još, ima dva kola i idemo korak po korak. Blizu jesmo ali odradit ćemo mi još ovo što je ostalo na najbolji mogući način. Igramo sa Šapcem i Primorcem, oni jesu papirnati favoriti ali bazen je ipak mjerilo svega“. 

Komentari