Vrh NHR-a u Zadru: Ovo je novi početak

Vrh NHR-a u Zadru: Ovo je novi početak

HRT Radio Zadar

Stranka "Neovisni za Hrvatsku" Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića dobiva svoje podružnice u Zadarskoj županiji. Na današnjem sastanku sa svojim simpatizerima u Zadru, Esih i Hasanbegović potvrdili su dogovorene koordinatore za županijsku i zadarsku stranačku organizaciju.

Riječ je o Vladi Kovačeviću i Mati Lukiću koji sada imaju otvorene ruke za sazivanje osnivačke skupštine.

"Već smo u Saboru u dramatičnim okolnostima dokazali da ne pristajemo na političku trgovinu, mi gradimo novi put i ne zastupamo ničije interese" - poručivali su predsjednica stranke Bruna Esih i politički tajnik Zlatko Hasanbegović. 

Dakle puno je puta hrvatski narod bio razočaran i mi si to ne smijemo dozvoliti, mi kao Neovisni za Hrvatsku napokon moramo biti na ponos naše države.... Zbog te spremnosti koju ste ukazali ovdje u Zadru i Zadarskoj županiji zaista zaslužujete odmah nakon Zagreba biti prvo mjesto odakle odašiljemo ovu poruku - poručila je predsjednica NHR-a B.Esih.

Imamo današnju vladajuću većinu koja je izraz političke trgovine , imamo skupine koje su se pokazale nedoraslim vođenju važnih državnih i nacionalnih poslova, ovo je novi početak - kazao je politički tajnik Z. Hasanbegović. 

A kao što je poznato, u Zadru već dobivaju gradske i županijske vijećnike koji su napustili svoje stranke.

Mate Lukić, sadašnji je gradski vijećnik i koordinator gradsku stranačku organizaciju: Imamo jaku infrastrukturu, naš kadar je kvalitetan , s našim partnerima u vlasti sudjelujemo konstruktivno.. 

U uspjeh je uvjeren i Vlado Kovačević koji vodi županijsku organizaciju :Tu su četiri naša županijska vijećnika, mislim da je to jedna snaga , Čast mi je da ih mogu voditi na način da udarimo temelje ove stranke u našj županiji.

Pravi test za stranku bit će prvi sljedeći izbori, a do tada treba što prije osnažiti i proširiti stranačku organizaciju diljem zemlje.

Prilog:

Komentari