Za ljubitelje kina i drugih umjetničkih programa

Za ljubitelje kina i drugih umjetničkih programa

Platforma za Kino poziva na Otvorenje Tinela, koje će se održati u ponedjeljak 1. ožujka 2021. s početkom u 18.00 sati u DKC-u Kino u Sv. Filipu i Jakovu. Poziv je to građanima koji imaju želju stvarati kulturne i umjetničke programe.

Time obilježavamo početak rada Tinela u filipjanskom Kinu, koji služi kao otvoreni dnevni boravak za građane. Od 1. ožujka DKC Kino imat će svoja vrata otvorena svim posjetiteljima koji se žele družiti u Tinelu Kina, a i one koji uz programe Platforme za Kino imaju želju stvarati kulturne i umjetničke programe. 

Radno vrijeme Tinela je od ponedjeljka do petka od 17.00 do 19.00 te subotom i nedjeljom od 18.00 do 21.00 sati. 

Rad Tinela se odvija kroz projekt „Platforma za Kino“ koji je sufinanciran sredstvima Zaklade Kultura Nova. Otvorenje obilježavamo sa dva programa u Kinu. Družimo se uz Terezin čarobni čaj i dobru glazbu na „Čajanki u Tinelu“ te „Fifa 21 turnirom“ na velikom platnu u kino dvorani.

Pozivamo sve ljubitelje Kina i onih željnih druženja u široj zajednici da koriste prostorije Tinela u nedavno osnovanom Društveno-kulturnom centru Kino te da daju prijedloge za ostvarenje svojih želja i ideja u zajedničkom prostoru. A i sada se već može puno toga, od društvenih igara, slušanje glazbe, bookcrossing zone i crtanja do druženja u klupskom kafiću uz šalicu čaja. Svatko može dati doprinos kulturnom životu, bilo kroz sudjelovanje u Platformi, svojim programom, donaciji čaja, knjiga, stripova, biljaka ili dolaskom u Kino.

Program se odvija u skladu sa epidemiološkim mjerama te molimo najavu dolaska kod Tereze Brzić, na broj 095 / 527 0863 ili e-mail adresu kino.filipjakov@gmail.com.

Komentari