Za provale u proteklih 9 godina osumnjičen par- njemu 27, a njoj 24 godine

Za provale u proteklih 9 godina osumnjičen par- njemu 27, a njoj 24 godine

Luka Stanzl/PIXSELL

Za više kaznenih djela teških krađa i krađa počinjenih posljednjih godina na zadarskom području za više kaznenih djela sumnjiče se mladić i djevojka. Mladiću (27) se pripisuju brojne provale u proteklih 9 godina, a djevojci (24) sudjelovanje u 6 teških krađa.

Za više kaznenih djela teških krađa i krađa počinjenih posljednjih godina na zadarskom području  sumnjiče se mladić i djevojka. 27-godišnjak je nakon policijske istrage osumnjičen da je od 2012. do 2018.godine počinio više kaznenih djela krađe i provala u ugostiteljske objekte, kuće te u brodice u uvali Bregdetti. U 2019.godine u ulici Stjepana Radića provalio je u mesnicu, u studenom u prostorije frizerskog salona u ulici Bana Josipa Jelačića, te u ulici Matije Gupca u prosincu pokušao je provaliti u trgovinu.
U siječnju 2020.godine u Zadru provalio u obiteljsku kuću u Matije Gupca i ukrao novac. U veljači je novac odnio iz frizerskog salona u ulici Bana Jelačića , a sa gradilištu na Put Murvice u dva navrata tijekom siječnja ukrao je električni kabel.
Protiv 27- godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa i krađa.
Također i protiv njegove partnerice 24-godišnje hrvatske državljanke se podnosi kaznena prijava s kojim je sudjelovala u teškom krađama u šest navrata 2019. i 2020. godine.

Komentari