Zadar i Biograd : Sukobi s turistima

Zadar i Biograd : Sukobi s turistima

Grgur Zucko/PIXSELL

U Biogradu se sukob domaćeg žitelja i mađarskog turista dogodio zbog problema parkiranja romobila, a u Zadru na Branimirovoj obali, jer je vozačica potrubila tražeći od pješaka da požure s prelaskom ceste, među kojima je bio i pripiti Nijemac koji je na to udario rukom po vozilu.

Reagirao je suprug vozačice i nastala je makljaža, zbog čega će i stranac i domaći pred suca za prekršaje. 

Na području Zadarske županije policiji je dojavljeno više narušavanja javnog reda i mira.

Tako je sinoć oko 21.15 na Žmirićima verbalni napad prijavila policiji 46 godišnja vozačica. Prema njezinim navodima napad se dogodio nakon zaustavljanja na semaforu. Muškarac izašao iz automobila uz viku i gestikuliranje prijetio, nakon čega se udaljio. Policija traga za izgrednikom.

U Biogradu sinoć ispred jednog restorana sukob Biograđanina i mađarskog turista. Mađar star 39 godina maknuo je reklamne panoe kako bi parkirao romobile, što nije htio dopustiti 49 godišnjak, zbog čega je došlo do naguravanja i remećenja javnog reda i mira.

Izgred između Zadranina i turista dogodio se i na Branimirovoj obali u Zadru. Dok je skupina turista prelazila ulicu na pješakom prijelazu 27 godišnja vozačica ih je trubeći pokušala natjerati na brže prelažnje ceste. To je izživciralo njemačkog turista koji je rukom udario o automobil, nakon čega je iz automobila izašao 28 godišnji suprug vozačice i njih dvojica su se fizički sukobila. Nijemac je, utvrdila je policija imao 1.90 promila alkohola u krvi, a obojica su prijavljena i morat će pred prekršajnog suca zbog remećenja javnog reda i mira.

Komentari