Zadar u Krešinom domu dočekuje Cedevitu

Zadar u Krešinom domu dočekuje Cedevitu

Pred košarkašima Zadra još je jedna utakmica od onih koja spada među one koje se “moraju” pobijediti. Ovog puta riječ je o utakmici domaćeg prvenstva gdje u 14. kolu HT Premijer lige dočekuju Cedevitu.

Eventualnom pobjedom od preko 11 razlike Zadrani bi zauzeli prvo mjesto na ljestvici koje bi tada teško ispustili sve do kraja osnovnog dijela lige i početka doigravanja.

No, osim toga postoji još jedan, veći razlog zbog kojeg bi igrači Zadra trebali slaviti u ovom dvoboju. O kojem se razlogu radi pojasnio nam je trener momčadi s Višnjika, Aramis Naglić:

„Utakmica protiv Cedevite nama je važna ne samo zbog situacije na tablici nego i zbog aktualnog trenutka unutar momčadi gdje izlazimo iz poraza protiv Mornara koji je po svemu sudeći ostavio malo traga na mojim igračima. U jednom smo osjetljivom trenutku u sezoni jer u ovom periodu dolazi do jednog određenog zasićenja zbog toga što polako završava natjecanje u ABA ligi u kojoj smo zacrtani cilj, odnosno ostanak u ligi ispunili prilično rano. No, poraz od Mornara uzeo nam je one snove koje smo imali oko ulaska u doigravanje i to se na momčadi osjeti. Na to se nadovezao i odlazak Bostica i cijela ova priča oko pojačanja pa je i to ostavilo malo traga. Iz tog razloga kažem kako je utakmica protiv Cedevite važna više zbog nas samih. Da reagiramo kako treba, da odigramo jednu dobru utakmicu i da se vratimo na trag one igre koju smo imali krajem prošle i početkom ove godine.“

Utakmica u dvorani Krešimir Ćosić počinje u 17,05 sati. Prijenos možete slušati u našem programu. 

Komentari