Zanimljiv sportski vikend nas očekuje

Zanimljiv sportski vikend nas očekuje

Prošli vikend rezultatski bio je i više nego neuspješan za zadarske klubove. Svi koji su nastupili su i izgubili. Nadamo se da će ova subota biti kudikamo ljepša i uspješnija te da će ovog puta pobjede zamijeniti poraze.

Sedamnaesto kolo igra se u Drugoj HNL. Nogometaši Zadra od 13 i 30 gostuju kod Lučkog. Trener momčadi sa Stanova, Josip Butić.

„S obzirom na sve probleme koje imamo dobro je da smo se i skupili za ovaj ogled. Dat ćemo sve od sebe, kada utakmica krene onda svaki pravi sportaš iz sebe želi izvući svoj maksimum. Bilo bi lijepo kući se vratiti neporažen“.

Novi izazov očekuje u natjecanju A-1 lige košarkašice Zadra. U dvorani broj tri na Višnjiku u 18 sati dočekuju ekipu Splita. Marija Mazija, trenerica Zadra.

„Igramo kući, favoriti smo i ne zanima nas ništa osim osvajanja dva boda. Respektiramo suparnika ali pobjeda ide nama“.

Nastavlja se Prva kuglačka liga. Zadar gostuje u Splitu kod Mertojaka. Ogled je na rasporedu od 15 sati. Igrač momčadi iz Mocira, Mario Baljak.

„Sve osim našeg časnog poraza bilo bi veliko iznenađenje. Puno su bolji od nas, ali to ne znači da smo se već predali“.

Po prvu pobjedu u sezoni idu odbojkaši Zadra. U dvorani na Višnjiku u susretu 6. kola od 15 sati i 30 minuta ugostit će Čazmu. Nakon njih u 17 i 30 odbojkašice Zadra igrat će protiv lidera prvenstva ekipe Osijeka.

Sedmo kolo igra se u stolnoteniskoj Superligi. Donat od 17 sati gostuje kod Splita. 

Komentari