Želiš digitalnu karijeru ? Dođi u zadarski Coin.

Želiš digitalnu karijeru ? Dođi u zadarski Coin.

foto: COIN Coworking Zadar

Karijera u digitalnoj ekonomiji tema je radionice koja se održava u zadarskom Coin coworking centru. Dio je to nacionalnog projekta Netokracija kojem je cilj povezati studente lokalnih sveučilišta i mlade profesionalce sklone karijeri u digitalnoj ekonomiji.

Danas od 17 sati o svojim iskustvima govorit će Celia Grieme, suosnivačica zadarske IT tvrtke Impaddo, proaktivna je u području edukacije mladih Zadrana pa će i ovog puta rado podijeliti svoje znanje i iskustvo svim proaktivnim sudonicima na radionici.

I prošle je godine #DigitalnaKarijera posjetila Zadar kad su svoje priče podijelili poznati komičar Ivan Šarić i pokretač startupa Ewyse Mario Buljan i napunili Multimedijalnu dvoranu na Sveučilištu, a ovog puta kroz radionice project managementa govoriti će Tena Šojer, izvršna urednica Netokracije koja je svoje vještine vođenja projekata brusila u oglašivačkoj industriji, razvoju softvera i medijima.

Druga predavačica na radionici digitalnog marketinga, Celia Grieme, suosnivačica je zadarske IT tvrtke Impaddo i proaktivna je u području edukacije mladih Zadrana pa će i ovog puta rado podijeliti svoje znanje i iskustvo svim proaktivnim sudonicima na radionici.

 

Komentari