Živahan vikend u gradu za policiju

Živahan vikend u gradu za policiju

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske evidentirana je teška krađa, krađa, 2 narušavanja javnog reda i mira te 10 prometnih nesreća u kojima su 2 osobe zadobile teške te 6 osoba lake tjelesne ozljede.

 

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske evidentirana je  teška krađa, krađa, 2 narušavanja javnog reda i mira te 10 prometnih nesreća u kojima su 2 osobe zadobile teške te 6 osoba lake tjelesne ozljede

 

 

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u subotu  poslijepodne u ulici Murvička cesta u Zadru iz trgovine u vlasništvu  trgovačkog društva otuđio više parfema vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv 65-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

 

Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, prekršaj u prometu

 

U subotu u 01.35 u ulici Kralja Dmitra Zvonimira u Benkovcu, policijski službenici su zatekli 22-godišnjeg državljanina BiH kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 22-godišnjak prethodno u Kakmi otuđio vozilo Fiat Punto (ZD) u vlasništvu 61-godišnjakinje, kojim se odvezao.

Također je utvrđeno kako je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1.75 g/kg  te je zbog prekršaja uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Zbog neovlaštena uporabe tuđe pokretne stvari protiv 22-godišnjeg stranog državljanina je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

 

Teška krađe, oštećenje tuđe stvari – dovršena istraživanja

 

Policijski službenici Druge  policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 80-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je u četvrtak prijepodne u ulici Matije Škarića u Zadru, oštetio tri vozila ( BMW, VW Golf i Renault Clio – ZD) troje vlasnika (72,  59 i 24 godine).

Protiv 80-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari.

 

Sa subote na nedjelju u ulici Stjepana Radića u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi oko stotinu kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Komentari