Emisija 12.08.2018.

Emisija 12.08.2018.

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Fabio Rovazzi, Muse, Robyn featuring Kleerup, Dante i Christie. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

FABIO ROVAZZI – FACCIO QUELLO CHE VOGLIO

Fabio Rovazzi postao je poznat na internetu putem svojih Facebook, Instagram i YouTube profila, stvarajući neke komične videozapise. 13. srpnja objavio je četvrti singl u svojoj karijeri ''Faccio quello che voglio'' u kojem je surađivao s reperom Dantiom iz Two Fingerz, te Al Banom, Emmom Marrone i Nekom.

 

 

MUSE – SOMETHING HUMAN

Engleski progresivni rock glazbeni sastav Muse je nedavno objavio singl ''Something Human'' s kojim najavljuju novi album koji bi trebao izaći u studenom. Video spot za pjesmu režirao je Lance Drake, a produkciju potpisuje Jason Baum.

 

ZONA GRAMOFONA

- ''21 Seconds'' crossover hip hop sastava So Solid Crew je zasjeo na vrh britanske ljestvice singlova. Britanski kolektiv je od osnivanja brojao između 19 i 30 članova.

- Svečano su zatvorene Olimpijske igre u Londonu, a velik dio ceremonije je činila britanska glazba. Tom prilikom nastupile su mnoge glazbene zvijezde: od članova nekadašnjih Beatlesa i Queen, preko The Who, Rayja Daviesa i Davida Bowieja do Pet Shop Boys, Kate Bush, Kaiser Chiefs, Fatboy Slima i Muse te mladih nada Eda Sheerana, Jessie J, Emeli Sande i One Direction.

- Lauren Bacall, posljednja živuća filmska zvijezda spomenuta u Madonninoj pjesmi "Vogue", umrla je u dobi od 89 godina.

2007. godine švedska pjevačica Robyn i švedski producent, tekstopisac, multi-instrumentalist, bubnjar i član švedske skupine The Meat Boys,  Kleerupom došli su na vrh britanske ljestvice singlova s pjesmom ''With Every Heartbeat''.

 

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

DANTE – ŠTA SE RADI

Nakon singlova ''Za mene pleši'', ''Vladar Svemira'' na kojoj mu se pridružio Mario Huljev, te ''Kruha i Igara'' s Dustom, Dante predstavlja novu pjesmu s nadolazećeg albuma, sanjivu ljubavnu baladu naziva ''Šta se radi''. Glazbu potpisuje Silvio Pasarić, tekst Dante, a produkciju Lana Mia, dok su za snimanje, mix i mastering odgovorni Mark Silver i Domagoj Perišić. Album prvijenac predviđen je za kraj godine a objaviti će ga Sipa Music i Menart.

 

 

ONE HIT WONDER

 

CHRISTIE – YELLOW RIVER

Christie je britanski pop band osnovan krajem 1960-ih. Njihov najuspješniji single ''Yellow River'', napisao je lider benda Jeff Christie, te je pjesma u početku ponuđena grupi The Tremeloes, koji su je snimili s namjerom izdavanja početkom 1970.godine. Producent Mike Smith je stoga skinuo vokale The Tremeloesa i stavio vokal Jeffa  Christiea.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 19.01.2019. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Fleur East, The Chemical Brothers, Dolly Parton & Sia, Mangroove i Little Jackie. Pratite ...

Music box
Nedjelja, 20.01.2019. 13:15 - 13:45

Sve najave