Emisija 16.09.2018.

Emisija 16.09.2018.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Eminem, Troye Sivan & Ariana Grande, Katie Melua, Massimo i The Bobbettes. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

EMINEM – FALL

Bez ikakve najave stigao nam je novi Eminemov album. ''Kamikaze'' dolazi niti godinu dana od njegovog posljednjeg albuma ''Revival''. Sadrži 13 pjesama, a među samostalnim izvedbama pridružuju mu se i Joyner Lucas, Royce Da 5'9'', kao i njegov menadžer Paul Rosenberg.

 

 

TROYE SIVAN & ARIANA GRANDE – DANCE TO THIS

Troye Sivan je nedavno predstavio svoj novi studijski album ''Bloom'' koji sadrži deset pjesama, dok ih je pet do sad već predstavljeno. Svaka od pjesama dobila je i svoj videospot. Osim samostalnih izvedbi, na singlu ''Dance To This'' pridružila mu se i Ariana Grande. Brojni komentari govore kako je ovaj album nešto mračniji nego njegov prošli album, ali u isto vrijeme i album uz koji se može plesati.

 

 

ZONA GRAMOFONA

- Pjevačica grupe The Weather Girls, Izora Armstead umrla je u 62. godini od zatajenja srca u bolnici San Leandro u istočnom San Franciscu.

- američka pjevačica Ariana Grande bila je na broju 1 američke liste albuma s ''My everything''. Album je također debitirao na broju 1 u Australiji i Kanadi, a vrhunac je u prvih deset od dvadeset zemalja širom svijeta.

- U pop-up shopu u New Yorku koji ponovno je stvoren Central Perk kafić iz televizijske emisije Prijatelji, kako bi ponovo okupljeni Danny Wilde i Phil Solem iz grupe The Rembrandts  izveli naslovnu pjesmu serije. Događaj je obilježio 20. godišnjicu prve epizode emisije.

1984. godine rodila se gruzijsko-britanska pjevačica, glazbenica i spisateljica Katie Melua.

 

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

MASSIMO – NE OSTAVLJAJ ME TU

Pred veliki koncertni spektakl na zagrebačkoj Šalati 14. rujna Massimo je predstavio video spot za singl "Ne ostavljaj me tu". Četvrti službeni singl s Massimovog albuma "Sada" krenuo je u osvajanje radijskih etera, a za "Ne ostavljaj me tu" izašao je i prateći video u režiji Hrvoja Banića s Markom Blaževićem u glavnoj ulozi. Pjesma koju potpisuje Predrag Martinjak Massimu je 'legla na prvu' pa ne čudi što je baš nju izabrao za jesenski singl i najavu koncertnog spektakla na zagrebačkoj Šalati.

 

 

ONE HIT WONDER

 

THE BOBBETTES – MR. LEE

The Bobbettes je ženska grupa koja je 1957.godine postigla top 10 hit s pjesmom ''Mr. Lee''. Otkrio ih je producent James Dailey, koji je također postao i njihov manager, te su nedugo zatim potpisale izdavački ugovor za Atlantic Records. 1957. godine izdale su svoj prvi hit single ''Mr. Lee'', koji je potpomognut pjesmom ''Look at the stars'',  postao njihov najveći hit ikada.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Nedjelja, 24.02.2019. 13:15 - 13:45

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Beck featurinf Robyn & The Lonely Island, Kacey Musgraves, Robin Thicke, Reper Iz Sobe ...

Sve najave