Emisija 16.02.2019.

Emisija 16.02.2019.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Alvaro Soler, The Chemical Brothers, Spiritualized, Jeremiah's i Gavin DeGraw. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

ALVARO SOLER – LOCA

Alvaro Soler ponovno poziva na ples! Nekoliko mjeseci nakon drugog albuma "Mar de Colores" predstavio je svoj novi singl "Loca". Ova pjesma ima elemente mnogih žanrova i pokazuje koliko je Soler kreativan i sposoban za različite stilove.

 

 

THE CHEMICAL BROTHERS – GOT TO KEEP ON

The Chemical Brothers zaista se vraćaju u velikom stilu. Prvo smo imali priliku slušati eksplozivni ''Free Yourself'' kojeg je pratio jednako snažan singl ''MAH'', a sve zaokružuju sasvim novim ''Got To Keep On''. Najnovijim singlom duo je najavio i svoj album – ''No Geography'' koji će javnosti biti predstavljen 12. travnja!

 

 

ZONA GRAMOFONA

- Prilikom dodjele Brit Awardsa, Danbert Nobacon iz grupe Chumbawamba izlio je kantu ledene vode na zamjenika britanskog premijera Johna Prescotta.

- Debitantski album 50 Centa ''Get Rich Or Die Tryin'', zasjeo je na vrh američke ljestvice albuma.

- Chris Brown je prvi put govorio o svom uhićenju. R&B pjevač je bio pod istragom policije zbog tvrdnji da je napao ženu.

1967. godine rodio se Damon Reece, bubnjar engleske spave rock grupe Spiritualized.

 

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

JEREMIAH'S – HEAD IN THE SAND

Mjesec dana nakon koncertne promocije njihovog albuma prvijenca ''Time To Rob'', održane u kultnom zagrebačkom klubu KSET, filipjansko-zadarski bend Jeremiah’s publici predstavlja novu pjesmu ''Head In The Sand'', emotivnu i energijom prožetu live izvedbu snimljenu prilikom svirke na spomenutoj promociji. Pjesma ''Head In The Sand'' vukla se već neko vrijeme po njihovim probama te je tek pred sam nastup u KSET-u odobila svoju strukturu, iako detalje o njezinoj izvedbi nisu dogovorili prije nastupa.

 

 

ONE HIT WONDER

 

GAVIN DE GRAW – I DON'T WANT TO BE

Gavin DeGraw je američki pjevač i tekstopisac. 2005. godine DeGraw je svirao sa Radio Underholdnings Orkestretom, a najpoznatiji je po temi TV drame, One Tree Hill "I Don't Want to Be". Single je ostao njegov najveći hit, dospjevši do broja 10 u SAD-u, te je postao duplo platinasti, imao je preko 400.000 downloada.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 24.08.2019. 13:15 - 13:45

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Michael Kiwanuka, Katy Perry, Uriah Heep, NoA i ...

Music box
Nedjelja, 25.08.2019. 13:15 - 13:45

Sve najave