Emisija 11.08.2019.

Emisija 11.08.2019.

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te The Avener featuring Bipolar Sunshine, Taylor Swift, Death Cab for Cutie, Not Jane i Bow Wow Wow. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

THE AVENER feat. BIPOLAR SUNSHINE – BEAUTIFUL

Francuski deep house i electro producent The Avener je objavio svoj novi singl "Beautiful" u kojem se uz njega pojavljuje Bipolar Sunshine. The Avener je prije četiri godine objavio svoj debitantski album "The Wanderings Of The Avener", a samostalni singl "Fade Out Lines" postao svjetski hit uzdigavši ga do zvjezdanog statusa elektro scene. Nakon obrade Bob Dylanove "Masters of War" i "Better Man" s indie / electronic bendom Them There, The Avenar nam se vraća s Bipolar Sunshine u novom singlu ''Beautiful''.

 

TAYLOR SWIFT – THE ARCHER

Taylor Swift je objavila novu pjesmu ''The Archer'' - još jedan u nizu razloga zbog kojih sa sve većim nestrpljenjem iščekujemo njen nadolazeći studijski album ''Lover". ''The Archer'' donosi mirniji kontrast u usporedbi s energičnim prethodnim singlovima.

 

ZONA GRAMOFONA

- Četvrti glazbenih festival održan je u Cornwallu u Engleskoj za potpune pomrčine sunca. 

- Nelly i Kelly Rowland su startali i ostali 7 tjedana na broju 1 US singles chart sa singlom ''Dilemma''.

- 5 Seconds of Summer bili su na prvom mjestu na američkoj ljestvici sa svojim debitantskim studijskim albumom.

1976. rodio se Ben Gibbard, pjevač s američkog benda Death Cab for Cutie.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

NOT JANE – PARANOJA

Not Jane je alternativni new wave-pop-rock bend iz Širokog Brijega koji je krajem 2016. osnovao frontmen, gitarist i skladatelj Drago Ljubić. Predstavljau nam njihov novi singl ''Paranoja''. Početkom 2019. godine bend surađuje s redateljima Tomislavom Topićem i Nikolom Galićem te snimaju spot za singl ''Paranoja'', koji ih vodi izravno pred uredništvo izdavačke kuće Croatia Records. Planovi benda za budućnost su objaviti još nekoliko singlova te albuma, kao i doći do što većeg broja publike i nastupa u regiji.

 

ONE IT WONDER

 

BOW WOW WOW – I WANT CANDY

"I want candy",  je pjesma koja je bila nekoliko puta obrađivana, najpoznatiju obradu doživila je od strane grupe Bow Wow Wow 1982. Pjesma je dala ime njihovom izdanju iz 1982, koje je uglavnom bila kompilacija, no uključivala je i nekoliko novih uradaka Kennya Laguna. Dugotrajna popularnost ovog materijala grupe Bow Wow Wow djelomično je zasluga video spota koji se često prikazivau u ranim danima MTV-a.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 29.02.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Pearl Jam, Alex Newell, Ja Rule featuring Ashanti, Atmospheric i Blu Cantrell. Pratite nas ...

Music box
Nedjelja, 01.03.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave