Emisija 18.08.2019.

Emisija 18.08.2019.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Purple Disco Machine, Ariana Grande & Social House, Mike, Neno Belan i Don Johnson. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

PURLE DISCO MACHINE – EMOTION

Purple Disco Machine jedan je od najpopularnijih disco-funky-house DJ-eva i producenata. Objavivši četiri najveće dance  pjesme u 2018. Godini, proglašen je drugim Beatportovim izvođačem svih vremena, te je brzo postao jedan od najplodnijih i najtraženijih producenata u glazbenoj industriji. Prateći hit singlove ''Dished (Male Stripper)'' i ''Body Funk'', Purple Disco Machine vraća se s EP-om ''Emotions'' s kojeg slušamo pjesmu ''Emotion''.

 

ARIANA GRAMDE & SOCIAL HOUSE – BOYFRIEND

Ariana Grande se vratila s novim singlom "boyfriend" na kojem joj se pridružio dvojac Social House. Ovaj put je predstavila suradnju s duom Social House koji čine Michael "Mikey" Foster i Charles "Scottie" Anderson. Pjesma "boyfriend" je dobila i službeni videospot. Pjesma je u manje od tjedan dana na YouTubeu prešla brojku od 34 milijuna pregleda.

 

ZONA GRAMOFONA

- Kurt Cobain i Courtney Love su postali roditelji.

- Sugababes imaju drugi UK broj 1 single s ''Round Round''.

- Taylor Swift je ugasila web stranicu i obrisala sve objave na društvenim mrežama, da bi tri dana poslije objavila čudni kratki video na Instagramu za pjesmu "Look What You Made Me Do'', koju je objavila 25. kolovoza.

-1985. godine rodio se Mika.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

NENO BELAN – LITO UMIRE

Neno Belan s predivnom ljubavnom pjesmom ''Lito umire'' na ovogodišnjim 22. večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.''Lito umire'' nova je pjesma jednog od naših najboljih glazbenika Nene Belana, s kojom je 17. kolovoza nastupio na 22. večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Predivna ljubavna, sjetna balada doista odgovara kraju ljeta, polaganom kraju još jednog životnog ciklusa i njegovim slijedećim mijenama. Neno je vrhunski autor iza kojeg su nebrojeni hitovi i pjesme koje ostaju zauvijek pa će i ''Lito umire'' bez sumnje stati uz bok velikim baladama kao što su ''Ponoćna zvona'' i ''Dugo toplo ljeto''. Josip Radić, Neno Belan i Olja Dešić zajedno su napravili predivnu pjesmu uz koju će svatko na trenutak zastati i prepustiti se mislima. Iako je ljeto na vrhuncu, uživajte u divnom ulasku u sasvim drugačiju jesen.

 

ONE HIT WONDER

 

DON JOHNSON - HEARTBEAT

Don Johnson je američki glumac poznat po raznim filmskim i TV ulogama. Johnson je glumio glavnog lika Sonnya Crocketta u popularnoj TV seriji 80-ih, Poroci Miamija. Johnson je 80-ih izdao dva pop albuma, jedan 1986. i drugi 1989. godine. Single ''Heartbeat'', s prvog albuma, proveo je 10 uzastopnih tjedana na petom mjestu Billboard ljestvice.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Sljedeća emitiranja

Subota, 18.07.2020. 13:15 - 13:45

Nedjelja, 19.07.2020. 13:15 - 13:45

Subota, 25.07.2020. 13:15 - 13:45