Emisija 25.08.2019.

Emisija 25.08.2019.

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Keane, Mike Posner featuring Wiz Khalifa, Elvis Costello, Aklea Neon i Donna Lewis. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

KEANE – LOVE TOO MUCH

Njihov, nesumnjivo atraktivan novi singl, ''Love Too Much'', stiže u pratnji toplog, smiješnog, nostalgičnog videa. Singl najavljuje njihov željno iščekivani studijski album ''Cause and Effect'' koji bi trebao ugledati svijetlo dana 20. rujna.

 

MIKE POSNER feat. WIZ KHALIFA – PRINCE AKEEM

Mike Posner ponosan je na svoja postignuća i uživa u slavlju u svojoj novoj pjesmi "Prince Akeem". Izvrsna, simpatična melodija je ode uspjehu u kojoj gstuje Wiz Khalifa. Video odaje počast njegovom putovaanju po Americi koji je dokumentirao na društvenim medijima.

 

ZONA GRAMOFONA

-  Američka pjevačica i glumica Aaliyah je poginula u zrakoplovnoj nesreći na Bahamima u dobi od 22 godine.

- Slušatelji BBC Radio 2 izabrali su riff iz ''Whole Lotta Love'' Led Zeppelina za najbolji riff svih vremena.

- Kanye West je započeo svoju turneju Saint Pablo koncertom u Indianapolisu.

1954. godine rodio se britanski glazbenik Elvis Costello, rođen kao Declan McManus.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

AKLEA NEON – POLA PUTA

Aklea Neon, mlada osječka afro-soul ethno-beats senzacija, objavila je drugi singl "Pola puta". Zarazni afro ritam i melodičan vokal uz mantričke ethno dionice Akleu smještaju među glazbena iznenađenja godine. Još jedna posebnost ove putujuće glazbenice je što nastupa kao one-woman-band. Slojeviti glasovi uz konge i melodične bas dionice "Pola puta" čine plesnom himnom, a Aklea je video snimila prilikom svog trećeg posjeta Londonu u kojemu snima i ostatak albuma prvijenca. Aklea kaže za pjesmu da je plesna himna jedne slobodne zaigrane žene.

 

ONE HIT WONDER

 

DONNA LEWIS – I LOVE YOU ALWAYS FOREVER

Donna Lewis  je Velška pjevačica, autorica i producentica, ipak najpoznatija po hit-singlu iz 1996. godine "I love you always forever". Ova singl je objavljen na njenom debi albumu ''Now in a minute''. Postigao je nevjerovatan uspjeh, dostigavši do broja 2 na američkoj Billboard Hot 100 top listi, i ostao tamo punih devet tjedna, točnije tijekom ljeta 1996. godine.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Sljedeća emitiranja

Subota, 11.07.2020. 13:15 - 13:45

Nedjelja, 12.07.2020. 13:15 - 13:45

Subota, 18.07.2020. 13:15 - 13:45