Emisija 25.01.2020.

Emisija 25.01.2020.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Grouplove, Tones And I, Alicia Keys, Nikola Marjanović i The Corrs. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

GROUPLOVE – DELETER

''Deleter'' je uzbudljivi prvi singl s dugoočekivanog četvrtog albuma Grouplove. Album ''Healer'' je najvljen za 13. ožujka, a na njemu im se pridružila cijela plejada sjajnih autora - Tayla Parx, Malay, Sara Aarons i Sean Douglas. Svojih 10 godina karijere, Grouplove su uglavnom proveli oduševljavajući publiku svojim energičnim nastupima na pozornicama renomiranih festivala.

 

TONES AND I – NEVER SEEN THE RAIN

Australska glazbenica i vlasnica globalno najuspješnije pjesme 2019. godine, "Dance Monkey", sada predstavlja lyric video za pjesmu "Never Seen The Rain" koja se smjestila na njezinom debitantskom EP-u "The Kids Are Coming". Sve je popraćeno i njezinom nedavnom najavom humanitarnog koncerta s još gostujućih glabenika za sve one koji su imali nesreću iskusiti posljedice razornih požara u Australiji.

 

ZONA GRAMOFONA

2009. White Lies su s debitantskim albumom ''To Lose My Life ...'' došao na prvo mjesto na ljestvici britanskih albuma.

2011. Kanađanka Mary-Lu Zahalan-Kennedy postala je prva osoba koja je diplomirala na temu The Beatlesa.

2015. Svijetski poznati grčki pjevač Demi Roussos umro je u bolnici u Ateni u dobi od 69 godina.

1981. godine rodila se američka glazbeniva Alicia Keys.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

NIKOLA MARJANOVIĆ – VRATI MI SE TI

Pjesma ''Vrati mi se ti'' nastala je na tragu sjećanja jednog emocionalnog brodoloma koji se dogodio davno u prošlosti, i na vrlo slikovit način opisuje sve one osjećaje koje proživljavamo u trenucima kada ništa od vanjskog svijeta nije toliko važno kao želja da nam se voljena osoba vrati u život. U pripremi je i video spot koji će izaći krajem ovog mjeseca.

 

ONE HIT WONDER

 

THE CORRS – BREATHLESS

''Breathless'' je singl irske folk / pop / rock grupe The Corrs, objavljen 2000. godine, preuzet s njihovog trećeg studijskog albuma ''In Blue''. Ovaj im je singl donio popularnost na ljestvicama diljem svijeta, uključujući brojeve 1 u Irskoj, Španjolskoj i Velikoj Britaniji. Singl je bio na 33. mjestu najprodavanijih u Velikoj Britaniji u 2000.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Sljedeća emitiranja

Subota, 23.01.2021. 13:15 - 13:45

Nedjelja, 24.01.2021. 13:15 - 13:45

Subota, 30.01.2021. 13:15 - 13:45