Emisija 26.01.2020.

Emisija 26.01.2020.

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Celeste, Robin Schulz featuring Alida, Miranda Lambert, Ivana Kindl i Mandy Moore. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

CELESTE – STOP THIS FLAME

Celeste Epiphany Waite je rođena u Coulver Cityu u SAD-u  a od treće godine živi u Brightonu u Velikoj Britaniji. Odrasla je uz glazbu Arethe Franklin i Elle Fitzgerald a ozbiljnije se počela baviti glazom sa nepunih 16 godina. U petak 10. siječnja predstavila je ''Stop This Flame'', prvi singl u 2020. godini.

 

ROBIN SCHULZ feat. ALIDA – IN YOUR EYES

Robin Schulz je njemački glazbenik, DJ i producent koji 2020. godinu započinje singlom ''In Your Eyes''. I kao što je to kod njega često slučaj, vokalni dio prepušten je talentiranoj glazbenici u usponu, a Alidin glas donosi sve što jedan hit treba.

 

ZONA GRAMOFONA

2003. Justin Timberlake je s albumom''Justified'' došao na vrh britanske ljestvice.

2011. Wilco su najavili osnivanje vlastite diskografske kuće dBpm Records.

2016. umro je Colin Vearncombe, poznatiji pod umjetničkim imenom Black.

2019. Miranda Lambert udala se po drugi put, za policajca Brendana Mcloughlina na tajnoj ceremoniji.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

IVANA KINDL – OSTAVLJAŠ ME SAMU

Novim singlom Ivana Kindl nas vraća u 90-e godine – glazbenu dekadu moćnih i emotivnih balada, koje su tada doživljavale svoj vrhunac. Upravo dašak tog razdoblja Ivana nam dočarava snažnom interpretacijom, emotivnom lirikom i melodijom u svojoj novoj pjesmi ''Ostavljaš me samu''. Pjesma predstavlja novo autorsko djelo Ivane Kindl, a nastala je uz pomoć njenog stalnog suradnika, producenta i aranžera, Alena Križaja, s kojim supotpisuje glazbu. O samoj pjesmi Ivana otkriva da je nastala u jednom dahu, u naletu dobre inspiracije. Riječi i melodija samo su tekli, stvorila se slika i priča u glavi. Spontano se dogodila priča o kraju jedne ljubavi, o spoznaji koja ostavlja neizbrisiv trag, o košmaru koji ostane nakon kraha ljubavi.

 

ONE HIT WONDER

 

MANDY MOORE – I WANNA BE WITH YOU

Mandy Moore je američka kantautorica, glumica i modna dizajnerica. Pažnju javnosti je privlačila i privatnim životom, odnosno ljubavnim vezama sa slavnim ličnostima kao što su tenisač Andy Roddick i glumci Wilmer Valderrama i Zach Braff. Od 2009. je udana za pjevača Ryana Adamsa. Slavu je stekla krajem 1990-ih kao tinejdžerica svojim pop albumima So Real'' , ''I Wanna Be With You'' i ''Mandy Moore''.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 26.09.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te New Order, Viki Gabor, Bryan Ferry, Vatra i Ruff Endz. Pratite nas i na ...

Music box
Nedjelja, 27.09.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave