Emisija 16.02.2020.

Emisija 16.02.2020.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Hayley Williams, Gorillaz featuring Slowthai & Slaves, Three Days Grace, Nola i Elvis Stanić, te Eden's Crush. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM

HAYLEY WILLIAMS – SIMMER

Frontwoman sastava Paramore, Hayley Williams, po prvi je puta objavila solo materijal. Riječ je o genijalnom singlu "Simmer" koji je dobio i prateći video koji podsjeća na mini horor film. Mračniji atmosferični pop singl iznimno zaraznog i efektnog refrena naći će se na njezinom iščekivanom debi solo albumu/projektu "Petals For Armor".

 

GORILAZ feat. SLOWTAHI & SLAVES – MOMENTARY BLISS

Gorillaz su pokrenuli glazbeni video serijal "Song Machine" s najnovijom pjesmom, odnosno 'prvom epizodom' "Momentary Bliss" na kojoj gostuju britanski MC Slowthai i punk duo Slaves. Ovim novim konceptom Gorillaz će se koristiti za izbacivanje nove glazbe tijekom 2020. godine. 

 

ZONA GRAMOFONA

1999. Robbie Williams je dobio najviše nagrada na Brit Awardsu, osvojivši nagrade za najboljeg britanskog muškog izvođača, najbolji britanski singl ''Angels'' i spot ''Millenium''.

2003. Debitantski album 50 Centa,  ''Get Rich Or Die Tryin''', zasjeo je na vrh američke ljestvice albuma. U Britaniji je došao do drugog mjesta.

2009.  Chris Brown prvi je put razgovarao o nedavnom uhićenju. R&B pjevača policija je istraživala zbog tvrdnji da je napao ženu.

1977. godine rodio se Bradley "Brad" Walst, basist, kanadskog alternativnog rock benda Three Days Grace.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

NOLA I ELVIS STANIĆ – NE TRAŽI OD MENE

Ako itko zna koliko je dragocjeno imati onu posebnu osobu uz sebe to su Nolini Gabi i Marijan, a tu poruku prenose u dražesnom novom singlu "Ne traži od mene". Na pjesmi im se pridružio gitaristički virtuoz Elvis Stanić koji ne skriva zadovoljstvo ovom glazbenom suradnjom. Za originalni i pomalo bajkoviti video spot zaslužni su Ira Tomić i John Kardum koji su inspirativnim kadrovima uspješno utjelovili suštinu pjesme.

 

ONE HIT WONDER

 

EDEN'S CRUSH – GET OVER YOURSELF

''Get Over Yourself'' debitantski je singl glazbene skupine Eden's Crush, s njihovog albuma ''Popstars'' iz 2001. objavljen za London-Sire Records. Pjesmu su producirali David Foster i Matthew Gerrard. Eden's Crush su postale prva ženska grupa koja je s debi singlom došla do prvog mjesta lista najprodavanijih singlova te godine.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Sljedeća emitiranja

Subota, 29.02.2020. 13:15 - 13:45

Nedjelja, 01.03.2020. 13:15 - 13:45

Subota, 07.03.2020. 13:15 - 13:45